Van Fred Beker mag Mauro blijven #ruil

Wie het vandaag (én gisteren én morgen) niet over Mauro heeft, is automatisch verdacht. En die rol eis ik graag op.

Mokken
Er staat namelijk nóg een nationale ramp op uitbreken. Al zullen de fabrikanten van stenen mokken en bekers daar anders over denken.

Mens
De inmiddels volledig geplastificeerde Marijke Helwegen (162), ooit geboren als mens, hoopt na haar dood gerecycled te worden. Concreter: de gedateerde Barbie wil terugkomen in de vorm van plastic bekers.

Desastreus
Volgens PBB-woordvoerder Fred Beker is het voornemen van Marijke Helwegen desastreus voor het imago van de Plastic Beker Branche.

Doemscenario
Fred: “We zijn er kapot van. Vooral omdat dit doemscenario voor ons zo uit de lucht komt vallen. We wisten niet eens dat Marijke sterfelijk was. Ik heb ook nog nooit een etalagepop op de intensive care zien liggen. Vandaar.”

Valreep
Op de valreep wilde Fred toch ook nog wat kwijt over de taferelen die zich momenteel afspelen rond Mauro.
Fred: “Ik vind dat deze zaak enorm wordt opgeblazen. Jammer, want Mauro is natuurlijk geen luchtbed.

Piloot
Fred vervolgt: “De oplossing is – wat mij betreft – eenvoudig. Laat Mauro hier gewoon blijven. Hij is een jongen van de gestampte pot. In Mauro’s plaats sturen we een praatjesmaker met het vliegtuig naar Angola. De vader van Máxima kent vast nog wel een taakbewuste piloot die Ivo Niehe onderweg uitlaat. Een geruststellende gedachte. Voor Angola.”

Reacties zijn gesloten.