Verlies NOOIT uw tenen uit het oog #leerzaam

We hebben allemaal onze afwijkingen. Ik zal er eentje (ik heb er in totaal ruim twee) van mij noemen: ik val niet op herten.

Bijzonder
In Amerika wonen Amerikanen. Tot zover niets bijzonders. Een van die Amerikanen is de 50-jarige Michael Wyatt. En DIE is WEL bijzonder.

Zuigen
Vindt ook de politie van politie van Vilonia. Want ook in Vilonia vinden ze het vreemd als een man ongevraagd aan de tenen van een vrouw gaat zuigen. Dus sloegen ze Michael in de boeien.

Getergd
Michael sloeg zijn slag bij een vrouw die dacht rustig op haar terras te kunnen zitten. Getergd als hij was zoog Michael er meteen flink op los. Hij had eerder die dag al diverse tenenblauwtjes gelopen. DUS stond hij op scherp.

Geen risico
Waarom iemand het prettig vindt om tenen in zijn mond te stoppen, is me niet geheel duidelijk. Toch neem ik geen enkel risico. Binnenkort is Michael weer vrij. Om het hem zo onaantrekkelijk mogelijk te maken, laat ik mijn kalknagels groeien.

Reacties zijn gesloten.