Vers Vlees voor Rad van Avontuur #datzalzeleren

Helden zijn er in soorten en maten. Belangrijkste kenmerken: moed en de oerdrang om voor een ander van toegevoegde waarde te willen zijn. Denk dus NIET aan types die ambulancepersoneel molesteren. Of die oude vrouwtjes van hun spulletjes beroven. Al kan het NOG laffer.

Vuurwerk
Gisteravond werden een blinde vrouw en haar geleidehond bekogeld met vuurwerk. Want ook Heerhugowaard telt helden. Helden die de vrouw en haar trouwe metgezel op een zware ontploffing trakteerden. Om vervolgens hard weg te lopen.

Stuurloos
De geleidehond was volledig van slag na de harde knallen. Waardoor de al even aangeslagen vrouw een uur lang stuurloos rond kwam te lopen.

Zwalkende koppel
Een buurtgenoot ontfermde zich uiteindelijk over het zwalkende koppel. De verdwaasde hond is na deze traumatische ervaring waarschijnlijk niet meer geschikt om als geleidehond te functioneren. Een keuring moet daar uitsluitsel over geven.

Rad van Avontuur
Vanzelfsprekend hoop ik dat deze superhelden snel van hun bed gelicht worden. Liefst nog voor 1 december 2011. Per die datum gaat de Belgische variétésensatie Maurice De Nuckele weer op toernee met zijn bloederige Rad van Avontuur. Maurice heeft al 4563 assistenten naar de eeuwige jachtvelden gestuurd. Zonder daar ook maar één keer voor veroordeeld te zijn.

Rechter
Maurice, al vanaf zijn geboorte blind, is een extreem slecht messenwerper. Maar er is geen rechter die hem zijn hobby wil ontnemen.

Reacties zijn gesloten.