Verschil moet er zijn #opinie

Wellicht is het sommigen al opgevallen: de een heeft het wat beter dan de ander op deze planeet. In de Hoorn van Afrika creperen miljoenen mensen van de honger. En in Djedda (Saoedi-Arabië) wordt een zinloze toren van 1,6 kilometer hoog (kosten ruim 28,5 miljard euro) gebouwd. Om de bovenste verdieping te bereiken, sta je ruim 12 minuten in de lift.

De hemeltergend rijke Saudische koninklijke familie acht het van belang om voor vol te worden aangezien. Met deze te realiseren Kingdom Tower gaat dat ongetwijfeld lukken.

De Kingdom Tower is immers twee keer zo hoog als de Burj Khalifa, de tot nu toe hoogste wolkenkrabber ter wereld. Medesponsor van dit Josti-project is overigens de Bin Laden Group. De vader van Osama bin Laden richtte deze groep destijds op.

Zoals bekend staat Jaap Jongbloeds programma Vermist komende vrijdagavond geheel in het teken van de verdwijning van Osama Bin Laden. Centrale vraag: hoeveel Osama Bin Ladens zijn er eigenlijk?

Heel even speelde de vraag door mijn gedachten of de King Tower niet 12 centimeter lager had gekund. Zodat er een miljard euro naar de Hoorn van Afrika overgemaakt had kunnen worden. Gelukkig realiseerde ik me net op tijd dat ik niet wil worden aangezien voor een muggenzifter.

Reacties zijn gesloten.