Verslavingszorg richt acquisitiepijlen op omazuipers

We struikelen in dit land inmiddels over de problemen. Maar de verslavingszorg is nooit te beroerd om er nog een schepje bovenop te doen. Want ook die toko moet natuurlijk blijven draaien.

Sluipacquisitie
Verslavingszorg doet al jaren aan sluipacquisitie. Vind je winkelen leuk? Dan ben je koopverslaafd! Zou je wel eens met de buurvrouw van gedachten willen wisselen in háár bed? Dan ben je seksverslaafd! Laat je je tuinkabouter ijskoud in een plensbui staan? Dan ben je egocentrisch. Maar nog wél behandelbaar. En dat is het enige dat écht telt in de verslavingszorg. Zonder klanten moet de tent dicht!

Omazuipers
De nieuwe wervingscampagne van de verslavingszorg is gericht op alcohol consumerende 55-plussers. Deze zogeheten omazuipers moeten ervan doordrongen raken dat ze een drankprobleem hebben. En dus rijp zijn voor een geheel verzorgd arrangement in een verslavingskliniek naar keuze.

Harrie
Zelf praat ik veel met mijn goudvis Harrie. Maar dat houd ik zorgvuldig geheim. Ik voel er niets voor om in verslavingskliniek De Glazen Kom opgenomen te worden.

Reacties zijn gesloten.