Verzoek aan Alexander Niehe #liefdagboek

Lief dagboek. Van politiek heb ik nooit zo heel veel begrepen. Wel heb ik lang gedacht dat politici integere mensen waren: strijders voor een betere wereld.

Schoen
Ik ben nu eenmaal goedgelovig. Anders had ik natuurlijk ook niet tot mijn 43ste jaar mijn schoen gezet. Altijd al vanaf augustus.

Broer
Lief dagboek. Waarom heet de broer van Ivo Niehe Alexander Pechtold? En niet gewoon Alexander Niehe?

Stropdas
Dat pratende stropdas Alexander Niehe altijd zeurt over de overige politieke partijen, kan ik billijken. Alexander’s ego is ZO groot, dat alle andere Kamerleden automatisch in de weg zitten. Maar kan hij niet orakelen in die mijn in Chili? Dan heeft niemand er last van. Het liftje hangt al klaar. Ook Ivo is hierbij van harte uitgenodigd. Kompels zijn gastvrij.

Nepvingertje
Gisteren wees Alexander’s doodenge nepvingertje naar regeringspartijen CDA en VVD. Volgens Alex zijn ze met het PVV-virus besmet. Alex vindt de koers van deze partijen steeds extremer worden. Hij zegt dat dit kabinet niet verder komt dan schraapbezuinigingen.

Hockeysticks
Lief dagboek. Hoe kan het dat goed gesoigneerde hockeysticks kunnen praten? En: hoe kan het dat iemand die zelfs zijn tanden met mes en vork poetst, ook maar iets van de gewone man op straat kan begrijpen? En: hoe kan het dat iemand die de spiegel omhelst zodra ie er zelf voor staat, serieus wordt genomen?

Brakerig
Lief dagboek. Wanneer worden we verlost van de gênant wereldvreemde ijdeltuitjes Alexander en Ivo Niehe?
Ik blijf anders zo brakerig.

Reacties zijn gesloten.