Waar is Geert Wilders als je hem nodig hebt? #noodkreet

"The Boss wordt de klos"

 

Tot voor kort was het voor blanken prettig toeven in Nederland. De slechteriken waren moslims. En/of gekleurd. Als Ku Klux Klan-aanhanger zat je automatisch gebeiteld in dit land.

Pool
Tijden veranderen. De witte mens verliest in hoog tempo terrein. In Nederland. Komt allemaal door die invasie Oostblokkers. Ik ben al verschillende keren uitgemaakt voor Roemeen. Alleen omdat ik wel eens met een krantje in mijn hand sta voor de C1000. Ik ben ook al een keer voor Pool versleten. Mag ik als blanke man mijn eigen muurtjes niet meer zelf witten dan?

Terreur
Nee, een wit velletje is al lang geen vrijkaartje meer om superieur uit je ogen te kijken. Maar het wordt nóg erger. Nog heel even en je wordt als blanke man automatisch verdacht van terreur.

Meldpunt voor blanken
Maar ik ben toch geen moslim? Ik heb toch geen tintje? Ik kan me toch verstaanbaar maken in het Nederlands? Dus waar verdien ik het aan om voortaan óók met de nek te worden aangekeken? Moet ík dan in een boerka gaan lopen? Ik eis een meldpunt voor blanken. In nood.

Reacties zijn gesloten.