Waar Of Niet Waar? #uitslag #nieuweronde

De vraag was of het volgende bericht wel of niet op waarheid berust. Komt ie nog een keer.    

Waar Of Niet Waar?

Een man pikt een vrouw op in een bar. Ze hebben seks bij haar thuis. Na de vrijpartij wil de man vertrekken. Maar de vrouw belet hem dat. Ze wil nog een keer seks.  De man willigt die harde eis in. En wil zich (weer) uit de voeten maken. Maar wederom komt hij de deur niet uit. Want de vrouw eist opnieuw een vrijpartij. Waarna de man zich op het balkon verschanst. En de politie belt.

Antwoord
Hierbij het antwoord.

Nieuw item

Waar Of Niet Waar?

Een man is getrouwd. Gewoon met zijn eigen vrouw. Het echtpaar woont in een net huis. In een dorp. Naast hun huis is een woonwagenkamp gevestigd. De praktijken die er plaatsvinden zijn in de ogen van het echtpaar niet allemaal even legaal. Ze kaarten dat tevergeefs aan bij de gemeente. Weten ook de bewoners van dat woonwagenkamp.

Bakstenen
Om zich tóch veilig te wanen in hun eigen huis, besluiten ze de voordeur en ramen te barricaderen. Dan hoeven ze thuis in ieder geval geen helm op te zetten. Om de door woonwagenbewoners naar binnen gegooide bakstenen weg te koppen.

Kippen
Omdat hun kippen worden vermoord en de kop van hun haan ineens op een hooivork blijkt te prijken, besluit het echtpaar ten einde raad een hek om hun huis heen te zetten. De gemeente vindt dat echter geen fraai gezicht. En wil dat ze dat hek verwijderen. Zo niet dan moeten ze een dwangsom van 10.000 euro dokkken.

Waar Of Niet Waar?

Reacties zijn gesloten.