Waar rook is, is Wilma Verver #opinie

Toegegeven: ik was er niet bij. Maar dat voormalig burgemeester van Schiedam Wilma Verver niet bepaald brandschoon heeft gefunctioneerd, vind ik geen gewaagde uitspraak. Verver is diverse keren beschuldigd van belangenverstrengeling. Trefwoorden: machtsmisbruik en vriendjespolitiek.

Lucratieve ritjes
Onder meer zou ze haar zoon (directeur van een taxibedrijf) aan (voor hém) wel érg lucratieve ritjes hebben geholpen. Ook was er gedoe met aannemersbedrijf Van den Tempel. Na een privéconflict zou dit bedrijf ‘ineens’ minder opdrachten hebben gekregen van de gemeente.

Rechter
Wie denkt dat de inmiddels opgestapte Verver er behoefte aan heeft om de lucht te klaren, heeft het mis. Anders zou ze een mogelijk vrijdag al te verschijnen verslag (gemaakt in opdracht van de Schiedamse raad) over haar integriteit toejuichen. Verver kiest er echter voor om de gemeente Schiedam voor de rechter te dagen. Doel: verhinderen het verslag openbaar te maken.

Argwaan
Waar rook is, is vuur. Mijn argwaan is prominent gewekt! Ik houd u op de hoogte. En zoek meteen even voor u uit hoe de half juni 2011 zelf opgestapte Wilma Verver sindsdien haar inkomen genereert.

Reacties zijn gesloten.