Waar verzamelwoede toe kan leiden #leerzaam

Veel mensen hebben er last van. Maar op zich hoeft een verzamelwoede niet tot excessen te leiden. Er gaan dan ook geruchten dat John Williams acteurs inhuurt om van zijn programma Help, mijn man heeft een hobby een kijkcijferhit te maken. Waarom John dat altijd meent te moeten doen in een V-halsje tot aan zijn navel is een detail.

Piet
Mannen zijn geboren jagers. En ja, dat is lullig voor Piet Paulusma. De laatste keer dat Piet een succesje boekte bij een vrouw, was bij Madame Tussaud’s. Na sluitingstijd, ja.

Fuik
Een 46-jarige Maastrichtenaar zag zíjn fuik beduidend voller lopen. Hij hield er liefst zes vrouwen op na. Nóg erger: hij ging er niet heel liefdevol mee om. Hij bestal ze voor tonnen en trakteerde ze regelmatig op fysiek geweld. Een van zijn vriendinnen probeerde hij zelfs uit een rijdende auto te lazeren. Ze liep tijdens dit ongewenste experiment zware verwondingen op.

Strategie
De Maastrichtenaar had een vaste strategie: bij alle zes zijn gevangen duifjes trok hij snel in. Waarna hij ze langzaam maar altijd zeker beroofde van hun bezittingen.

Waarschuwing
Met de opmerkelijke ontwikkelingen rond de vermeende snelwegschutter prominent in gedachten, is een waarschuwing hier op zijn plaats: Dames, waak voor copycats.

Reacties zijn gesloten.