Waarom ik Boer zoekt vrouw met ijskrabbertje volg #informatief

Welk gemeenschappelijk effect hebben Barbara Barend, Mariko Peters en Yvon Jaspers op mijn televisiescherm? Meteen maar het antwoord: ijsbloemen!
Alleen in het laatste geval is dat vervelend. Ik ben gedoemd Boer zoekt vrouw te volgen met een ijskrabbertje in mijn hand.

Misleidend
De terugblikuitzending van Boer zoekt vrouw trok gisteravond bijna 3.7 miljoen kijkers. Allemaal konden ze nogmaals zien dat de titel van deze reeks nogal misleidend is. De hunkerende boeren zoeken inwonend personeel. Een vrouw die tegen kost en inwoning de boer helpt zijn bedrijf te runnen.

Nieuwe naam
Vanaf 13 mei 2012 zit ik weer klaar met mijn ijskrabber. Hierbij alvast de nieuwe naam: Boer zoekt knecht met ronde vormen.

Reacties zijn gesloten.