Waarom ík geen last meer heb van irritante fietsers

Waarom het met bedrijfsterreinen overspoelde Groene Hart nog steeds Groene Hart heet, is me inmiddels volslagen onduidelijk. Maar daar wil ik het nu niet over hebben.

Scholieren
Wél over de fietsers in het Groene Hart. En met name scholieren die zich in groepen per fiets verplaatsen. Deze jongens en meisjes hebben de irritante gewoonte om minimaal met z’n drieën naast elkaar te fietsen. Ook op de smalle weggetjes in de driehoek Gouda, Reeuwijk, Boskoop. En ook nadat ik me een gehoorbeschadiging heb geclaxonneerd.

Geheugenverlies
Als oud-boordschutter (Punt 50) heb ik inmiddels een doeltreffende oplossing bedacht. Sinds ik weet dat in scene gezet geheugenverlies me onaantastbaar maakt.

Loop
Dat fietsers er ook buiten Het ‘Groene’ Hart een zootje van maken, blijkt uit dit bericht. Ik ben inmiddels benaderd om ook dit gebied fietsersvrij te maken. Mijn loop is al opgepoetst.

Reacties zijn gesloten.