Waarom ik graag een schemerlampje aan doe #informatief

Over seks doen de meest wilde verhalen de ronde. Zo schep ik zelf graag op over de lianen in mijn slaapkamer. Dat die in 1923 voor de laatste keer mijn gewicht konden dragen, is MIJN geheim.

Zootje
Sinds Diederik Stapel er zo’n zootje van maakte, is onderzoeker een vrij beroep. Met opvallende resultaten.
Neem het onderzoek onder ruim 3.000 bezoekers van sekssite KY’s Good in Bed.

Schemerlampje
Onder meer werd blootgelegd dat ‘een schemerlampje aan’ tijdens de seks op prijs wordt gesteld. Ook sexy lingerie bevordert de sekspret. Buiten de slaapkamer seks bedrijven windt extra op.

Kroegpraat
Opvallend is dat vrouwen tijdens het voorspel meer van dirty talk houden dan mannen. Waaruit vooral blijkt dat mijn kroegpraat met vrienden niet tot het voorspel wordt gerekend.

Snurken
Vrouwen voelen zich vaker seksueel bevredigd dan mannen. Doordat vrouwen zich sneller vervelen (dat hoor je aan het snurken) gaan ze eerder vreemd dan mannen. Volgens dit onderzoek althans. Ruim zes op de tien vrouwen experimenteert graag in bed. Koppels met een avontuurlijks seksleven, blijven langer bij elkaar. Porno kijken helpt.

Liga
Veel van de bedrijven die deze onderzoeksresultaten mogelijk maakten, staan met stands op erotische beurzen. Waarom grote namen als Liga, Nutricia, Douwe Egberts en Unox dit onbetrouwbare onderzoek niet mee sponsorden, wordt nog onderzocht.

Reacties zijn gesloten.