Waarom ik met mijn oren in een mitella loop #informatief

In mijn vorige leven trok ik vele jaren lang belletje. Legaal, want als rapporteur medische dienst. Stond er tenminste op mijn visitekaartje van het Gak.

Ziek
Kort en bondig gesteld ging ik controleren of werknemers die zich ziek hadden afgemeld bij hun werkgever, écht ziek waren. En eerlijk is eerlijk: dat was ook regelmatig het geval.

Snipperdagcentrale
Over al die keren dat ik abusievelijk voor mobiele snipperdagcentrale werd aangezien, praat ik u een andere keer graag bij. NU al mijn gevleugelde kreet als ik met de verzekeringsarts ‘dubieuze gevallen’ besprak: “Als díe ziek is, ben ik dood.”

Woede
De Italiaanse ambassadeur in ons land zal wel weer in woede ontsteken, maar……ook in Italië kunnen ze liegen alsof het gedrukt staat.

Uitkering
De Italiaanse politie trok vandaag een 62-jarige vrouw van haar fiets. Een onsympathieke actie , hoor ik u brommen. Vandaar dat ik er nu aan toevoeg dat de vrouw als blinde door het leven gaat. Volgens de uitkering die ze hiermee opstrijkt althans.

Kapsalon
Dat ze in haar eigen kapsalon als kapster WEL goed ziet wat ze knipt, kan de vrouw zelf ook niet verklaren. Inmiddels haalde ze 43.000 euro op met haar acteerwerk. Daar blijft het ook bij. Haar uitkering is stopgezet.

Doof
Zelf veins ik doof te zijn. Veel geld heb ik daarmee echter nog niet opgehaald. Misschien leg ik het er wel te dik op. Er wordt me regelmatig gevraagd waarom ik met mijn oren in een mitella loop.

Reacties zijn gesloten.