Waarom ik mijn televisie op de vuilstort heb gekieperd

"Daar ben ik weer"

Over De Grote Scenarioschrijver gaan veel geruchten. HIJ zou bijvoorbeeld ‘onze’ aarde hebben geschapen.

Wolter
Of dat werkelijk zo is, weet ik niet. Ik schitterde op dat belangrijke moment door afwezigheid. En voor van-horen-zeggen-verhalen ben ik allergisch. Sinds iemand me voorloog dat het repertoire van Wolter Kroes zo indrukwekkend is.  

Regisseren
Niet dat het meevalt, maar als klein mensje wil ik waar mogelijk zelf graag mijn leven regisseren. Uit de grond van mijn hart: dat lukte me tot nu toe van geen kant.

Grenzen 
Ik heb inmiddels geaccepteerd dat veel in het leven onvermijdelijk is. Denk aan Jan Smit, Nick en Simon, Wendy van Dijk en Christ Klep. Maar ik ben niet onbeperkt belastbaar. Toen hoorde dat deze gedateerde boemerang pogingen doet om mijn huiskamer binnen te dringen, brak ik. Mijn televisietoestel ligt inmiddels op de vuilstort. Zelfs ik heb mijn grenzen.

Reacties zijn gesloten.