Waarom IK mijn twee konijnen heb weggedaan #roddel

Houden van kent vele gezichten. Wel is er altijd een gemene deler: geven en nemen moeten met elkaar in verhouding staan. Je wordt er zo leeg van. Als je alleen maar geeft.

IJsbloemen
Waarom Ik twee extra jassen en wollen wanten aantrok na het volgende bericht tot me te hebben genomen, hoor ik graag van u. Laat me ook meteen even weten waarom er ijsbloemen op mijn scherm verschenen.

Tijd voor mezelf
Musicalster Marjolijn Touw heeft haar man en haar 15-jarige dochter verlaten. Marjolijn: “Niet omdat ik niet meer van Arjan en Mila houd. Integendeel. Maar ik ben net 49 geworden en moet tijd voor mezelf nemen. Daar kom ik thuis niet aan toe”. Vertelt zij aan De Telegraaf. En iedereen weet hoe betrouwbaar deze ‘krant’ is.

Ivo
Marjolijn houdt (dus) nog wel van haar man en dochter. Maar véél meer van zichzelf. Zeg maar zoals we dat van Ivo Niehe kennen.

Afstand
Marjolijn: “Ik wil bewust afkicken van het altijd maar zorgen voor anderen. Afwasmachine, wasmachine, opruimen, helpen met huiswerk. Ik neem afstand om weer dichterbij te kunnen komen.”

Eigen appartement
Marjolijn heeft daartoe haar intrek genomen in een eigen appartement. “Thuis kon ik meteen beginnen met zorgen voor anderen. Ik kwam niet aan mezelf toe. Als ik nu ’s ochtends mijn nieuwe eigen flat uitga is het opgeruimd.”

Sigaren
Arjan, de man van Marjolijn, wilde niet reageren op mijn vraag waarom hij zijn dagen slijt met sigaren roken en televisiekijken. Toen ik hem vroeg naar zíjn definitie van échte liefde vloog hij me huilend in de armen

Schoonmaken
Zelf heb ik overigens mijn konijnen Jan-Arie en Herbert-Jan weggedaan. Ik blééf hun hok maar schoonmaken. En ze achter hun reet aanhollen. Maar denk je dat die twee ooit voor MIJ hebben gekookt?

Reacties zijn gesloten.