Waarom ik seksloos door het leven ga #informatief

We wisten het met z’n allen natuurlijk allang. Toch is het confronterend nu het met grote letters in de krant (AD) staat: Voor vrouwen is seks slechts een ruilmiddel. Heeft wetenschapper Roy Baumeister van de Florida State University middels onderzoek definitief vastgesteld.

Onderpanden
Aandacht, cadeaus, een etentje, een levenslange verbintenis: het zijn allemaal slechts onderpanden om te krijgen wat heteroseksuele mannen willen: seks.
Volgens Baumeister is seks simpel een kwestie van vraag en aanbod. De vrouw is hierbij producent. De man afnemer/consument.

Ruilmiddelen
Laat ik er niet omheen draaien: ik ben al jaren bekend met dit principe. Door een chronisch gebrek aan ruilmiddelen wilde het echter nooit erg vlotten met de vrouwtjes.

Bamihapjes
Tussen u en mij: ik heb heel wat bamihapjes en patatjes oorlog gedoneerd aan vrouwen. Meer dan een flauwe handdruk heeft deze investering van circa 1300 euro me nooit opgeleverd. Pijnlijk was ook dat ik tot drie keer toe geld van een vrouw heb gekrégen. In ruil daarvoor moest ik beloven te stoppen met aandacht geven. Hier wil ik het voorlopig bij laten.

Reacties zijn gesloten.