Waarom IK stripteases op NS-stations toesta #leerzaam

Gisteren praatte ik u op typischton.nl al bij over de klacht die Bertje Dorenbos, erkend droogkloot en voorzitter van de christelijke sekte Schreeuw om Leven, had ingediend tegen de bloterige douchemeisjes van Axe.

Aanstootgevend
Bertje vindt de billboards aanstootgevend. Steeds als HIJ ernaar kijkt, gaat zijn rechter broekspijp omhoog. Vandaar.

Striptease
Ook de NS heeft het niet zo op bloot. En weert daarom billboards met reclame van lingeriemerk Triumph van de stations. Op de billboards is te zien hoe een vrouw in een jurkje verandert in een vrouw in corrigerend ondergoed. De NS beoordeelt dit als een ‘erotisch geladen striptease’.

Houtsnijclubje
Omdat de Rijdende Rechter nog nahijgt van de spectaculaire uitzending van gisteravond (een houtsnijclubje claimde 600 euro), doe IK vandaag uitspraak.

Definitie
Komt ie. De NS moet de billboards met onmiddellijke ingang weer terug op de stations hangen. Doordat deze stripteases erotisch geladen zijn, voldoen ze precies aan de definitie van een striptease. Het dient immers geen enkel belang om zo te strippen dat mannen massaal voor de trein springen.

Harde eis
Bij dit alles stel ik WEL de harde eis dat reizigers die deze billboards hebben geïnhaleerd, NIET meer zelf mogen rijden. Vanwege hun opgewonden toestand mogen ze enkel als passagier met de trein mee.
DIT is mijn uitspraak. Hier zal de NS het mee moeten doen.

Reacties zijn gesloten.