Waarom ik thuis het liefst in vrouwenkleding loop

Ton Liefdesverdriet

In doelmantermen: ik was niet erg klemvast in relaties. Er sprong wel eens een relatie van mijn borst. En ook in de lucht werd ik regelmatig afgetroefd. Dan ging mijn vriendin er met de piloot vandoor. Of sprong ze uit het mandje. Dat onder de luchtballon hing.

Traanvocht
In mijn (belachelijk kleine) vriendenkring is mijn nickname Ton Liefdesverdriet. Op enig moment heb ik de striemen onder mijn ogen zelfs laten plastificeren. Zodat het overvloedige traanvocht makkelijker afgevoerd kan worden.

Haak
Eens was ik zó depressief dat ik al een haak in het plafond had gedraaid. Met een stoel eronder. Gelukkig was mijn zelfbeeld zó laag dat ik het ongepast vond om er een stuk touw mee lastig te vallen.

Depressie
Tot mijn verbazing heeft een onderzoek door een heuse professor uitgewezen dat vrouwen na een verbroken relatie twee keer zoveel kans maken op een depressie. Ofwel: vrouwen lijden na een liefdesbreuk aanzienlijk meer dan mannen.

Eye-opener
Voor mij is dit een enorme eye-opener. Eindelijk weet ik waaróm ik thuis het liefst in vrouwenkleding loop.

Reacties zijn gesloten.