Waarom Joran nooit meer vrij wil zijn #informatief

Mensen, of types die daar voor door willen gaan, grossieren in toenemende mate in enge wereldrecords. Gek is immers lang niet meer gek genoeg.

Harrie
Gelukkig heb ik mijn bloedeigen schildpad Harrie uit zijn hoofd kunnen praten dat hij zijn snelheidsbegrenzer operatief laat verwijderen. Wat nou snelste schildpad ter wereld?

Maatje te groot
In Amerika wil ene Susanne Eman de zwaarste vrouw ter wereld worden. Het is haar ultieme wens om 1000 kilo te gaan wegen. Susanne (momenteel slechts 270 kilo licht) treft echter een geduchte rivale in Donna Simpson (300 kilo). Donna is dus voorlopig nog een maatje te groot voor Susanne.

Vastberaden
Susanne toont zich echter vastberaden. Als een waggelende pedaalemmer schuift ze dagelijks 20.000 calorieën naar binnen. Vergelijk dat met ruim 160 Big Macs per week.
Susanne over haar missie: “Ik wil uitvinden of de mens meer dan een ton kan wegen. Het vorige record stond op ruim 700 kilo. Daar wil ik overheen.”

Afschuw
Wij van Overdrijven Is Ook Een Vak zien deze ontwikkeling met afschuw aan. Enige trefwoord van toepassing: triest.

Lichtpuntje
Om met een lichtpuntje te eindigen: met de aanklager in Peru hebben we kunnen regelen, dat Joran van der Sloot dagelijks verplicht acht winnende triootjes doet met Susanne en Donna zodra hij ooit vrijkomt. DAT zal hem leren!

Reacties zijn gesloten.