Waarom mijn schildpad Bruno plots op kamers wil

"Ik moet hier zo snel mogelijk weg. Maar ja ..."

De band met mijn schildpad Bruno is zonder meer goed te noemen. In de loop der jaren zijn we echt naar elkaar toegegroeid.

Huiswerk
Bruno is inmiddels wijs genoeg om te beseffen waarom ik hem altijd zo achter de broek zat met zijn huiswerk.

Schoolgebouw
Op eigen houtje had hij nooit zijn havo-diploma gehaald. Sterker nog: tot aan de dag van vandaag was hij nog onderweg geweest naar het schoolgebouw. Hier om de hoek.

Laptopje
Sinds ik Bruno vorige week een laptopje gaf, is de sfeer hier in huis in hoog tempo achteruit gegaan. Bruno ziet pips. En houdt me de hele dag met een verrekijker in de gaten. Vanmorgen schreeuwde Bruno me toe: “Ik wil hier snel weg. Mij fop je niet. Achterlijke kannibaal!”

Reacties zijn gesloten.