Waarom Monuta zich NU al in de handen wrijft #breaking

Sluipmoordenaars zijn er in soorten en maten. Denk aan stiekeme types die vanaf daken toeslaan. En dan doel ik niet op sinterklazen. Of aan politieauto’s die over lijken gaan om een benzinediefje in de kraag te vatten. Ja, dezelfde politie die zich in Gouda regelmatig laat dollen door jongetjes van twaalf jaar.

Knoopje
Zonder dat gewild te hebben, introduceerde V&D een nieuw type sluipschutter: een knoopje op een kindervestje. De bevestiging van het knoopje aan de voorkant van een aantal zogenoemde Frendzvestjes kan los raken. Voor kleine kinderen kan dat verstikkingsgevaar opleveren.

Bedrijfsleider
Op dat idee gebracht heb ik de oudste medewerker (hij wordt volgende maand acht jaar) van mijn vestenfabriek op Sri Lankra opdracht gegeven om het door V&D geïntroduceerde concept verder uit te werken.

Wurgvest
In mijn droomscenario moet dit revolutionaire wurgvest verplicht gedragen worden bij debatten in de Tweede Kamer. Nog te ontwikkelen software moet er voor zorgen dat het vest zijn of haar drager bij de eerste de beste leugen meteen wurgt.

Hoofdsponsor
Monuta heeft zich al gemeld als hoofdsponsor. Monuta-woordvoerder Gerrit Raaf: “We omarmen dit geweldige initiatief van harte. Voor onze business wordt dit booming.”

Reacties zijn gesloten.