Waarom ons land binnenkort opstijgt #windmolens

We weten allemaal dat je voorzichtig moet zijn met molens. Er zijn nu eenmaal veel molens met korte lontjes. Voor je het weet krijg je een klap van zo’n molen. En eindig je in een dwangbuis.

Hek
Het zal niemand zijn ontgaan: het aantal gekken in Nederland neemt snel toe. Zelfs zo dat al een aantal jaren geleden is besloten om er geen hek meer om heen te zetten.

Geen boodschap
Minister Verhagen (Economische Zaken, Landbouw en Innovatie) heeft daar geen boodschap aan. Hij werkt momenteel aan een Green Deal met de energiesector. Verhagen wil dat er in 2020 drie keer zoveel windmolens in Nederland staan dan momenteel het geval is.

Bouwvergunning
Daartoe knijpt hij voortaan een oogje toe als er een bouwvergunning voor windmolens wordt aangevraagd.

Windhaantjes
Windhaantjes voor bovenop de windmolens heeft Verhagen ook al gevonden. Waar de VVD windmolens ooit sarcastisch vergeleek met gehaktmolens voor vogeltjes, steunt deze partij nu ineens het windmolenoffensief van Verhagen.

PvV
Zelf ben ik voorzitter, en enig lid, van de Partij voor Vliegers. En DUS tegen windmolens. Het gebeurt NU al regelmatig dat ik mijn vlieger oplaat. En er zaagsel voor terugkrijg. Bovendien ben ik bang dat ons land opstijgt met al die propellertjes.

Reacties zijn gesloten.