Waarom rietjes multifunctioneel zijn #informatief

De kans dat de in Qatar werkende Engelsman Austin Cowburn ooit nog eens een vrouw ongevraagd in haar billen knijpt, is flink gereduceerd. Op vakantie in Singapore deed hij dat namelijk wél. En het is hem slecht bevallen.

Al feestend in de China One-club betastte Austin op een onbewaakt moment de billen van een vrouw. Hij werd meteen opgepakt. Tegen een vergoeding van 4.900 euro werd hij echter al snel weer vrijgelaten. In een naburig flatje wacht hij zijn beoordeling af. Vluchten is geen optie. Zijn paspoort is ingenomen. 

Over een paar dagen al moet Austin voorkomen. Niet denkbeeldig is dat hij (naast een boete van 6.000 euro) twee jaar moet brommen. Ook de lokale bonus (een lijfstraf) is niet iets om naar uit te zien. Het rotan rietje waarmee dat gebeurt, is namelijk 1.2 meter lang. 

Zelf heb ik in mijn middelbare schooltijd eens een meisje in het donker versierd tijdens een schoolfeest in Gorinchem. Best stoer richting mijn aanwezige klasgenoten. Toen het licht aanging, bleek het meisje vreselijk scheel. Zonder dat dit haar charmant maakte. Vonden met name mijn klasgenoten. Graag zou ik zeggen dat ik deze anekdote heb verzonnen. De waarheid is echter anders.

Reacties zijn gesloten.