Waarom SBS6 voortaan TBS6 heet

Meteen maar het TBS6-logo

 

Van onze speciale riooljournalist Ben Dirty

The Winner Is, Daten in het Donker en Welkom op mijn Bruiloft: SBS6 rijgt de tv-flops in hoog tempo aan elkaar. Vandaar ook dat er reikhalzend werd uitgezien naar Sterren Springen, de zoveelste poging van SBS6 om de gunst van de kijker af te dwingen. 

Pijnstillers
Gisteravond liet SBS6 het met veel tamtam aangekondigde Sterren Springen voor het eerst op ons los. En eerlijk is eerlijk: ik had niet voor niets vooraf een handjevol pijnstillers ingenomen.

Gerard
Presentator Gerard Joling valt niets te verwijten. Gerard maakt al vanaf midden vorige eeuw dezelfde ‘grappen’. Maar wel altijd met nieuw haar. Gerard beleefde gisteravond slechts één keer een hoogtepunt. Oplettende kijkers hebben het ongetwijfeld gezien: Gerards rechterbroekpijp ging omhoog toen de appetijtelijke (?) Dirk Taat zich in volle glorie op de duikplank vertoonde.

Format
Het format van Sterren Springen kan in één trefwoord worden gevangen: rampzalig. Wie wil er nu zaterdagavond kijken hoe Bekende Kneuzen (BK’en) van een duikplank donderen? Meteen het antwoord: 1.4 miljoen mensen. Dat belooft dus spannende verkiezingen.

Adje
Grote verliezer van de avond was Adje. Zelfs extreem slechte acteurs zouden een ondergrens moeten hebben. Ik ken dwangbuizen die zich van het leven beroven zodra ze de naam Adje horen. Wát een talentloze nul.

Patty
Grote winnaar gisteravond was zonder twijfel Patty Brard. Na een mislukte koprol sloeg Patty zó hard te pletter op het water dat ze nu eindelijk heeft waar ze al zo lang van droomde: een geplette buik.

In de maak
Met nog in de maak programma’s als Sterren zakken door het IJs en Sterren liggen in de Goot maak ik hierbij de nieuwe naam van SBS6 bekend. Voortaan heet de zender TBS6.

Proficiat!

Reacties zijn gesloten.