Wacht Hero ‘Judas’ Brinkman een droevig einde?

Gisteren vertelde ik al dat ik Jezus zag fietsen over het water. Die komt er dus wel bovenop. Van Judas daarentegen ontbreekt nog elk spoor. Zorgwekkend want ook met Judas-imitatoren loopt het vaak slecht af. Sterke nu al Tanja Jess.

Zwaktebod
Ook buiten Pasen om regent het mensen die zich als Judas ontpoppen. Een recent voorbeeld daarvan is Hero Brinkman. Dat Hero Brinkman zich afsplitste van de PVV is zijn goed recht. Maar vooral een zwaktebod. Hero kreeg De Grote Blonde Leider van binnenuit niet van de troon die hij voor zichzelf in gedachten had. ‘Dus’ probeert hij nu van buitenaf de PVV te ondermijnen. Met succes want in de peilingen blijft PVV zetels verliezen. De partij staat inmiddels op ‘slechts’ 19 virtuele zetels.

Modder
De rol van Judas blijkt Hero Brinkman op het lijf geschreven. Hoewel Hero sinds zijn vertrek uit de PVV keer op keer laat weten niet met modder te willen gooien, doet hij onophoudelijk niet anders. Hero liegt dus alsof het gedrukt staat. Uitspraken als “Het is onacceptabel wat Geert doet’’ en “De PVV opereert volgens een pervers systeem” zijn daar voorbeelden van.

Intro
Zoals ik in het intro al aangaf: met Judas-imitatoren loopt het vaak slecht af. Sterkte, Hero Brinkman.

Reacties zijn gesloten.