Wantrouw Goudse opdrachtgevers met een lift

Echt claustrofobisch ben ik niet. Volgens mij. Nog maar een paar maanden geleden zat ik opgesloten in een piepkleine slaapkamer. Met Jennifer Lopez. Pas na zes dagen konden we worden bevrijd. Toch kwam ik met glanzende ogen naar buiten. 

Hert
Gistermorgen moest ik voor overleg aanschuiven bij een opdrachtgever in Gouda. Het bedrijf is gevestigd op de tweede etage van een groot kantoorpand aan de Antwerpseweg. Om niet als Hijgend Hert binnen te komen, besloot ik de lift te nemen.

Kabaal
Dat bleek geen best idee. Concreter: de lift bereikte weliswaar de tweede etage. Maar toch ook weer niet helemaal. Want een centimeter of twintig te laag om geopend te kunnen worden. Door veel kabaal te maken, kreeg ik het ontvangscomité al snel aan mijn smalle liftraampje.  

Vakantie  
Na wat mislukte pogingen om de lift weer in het gareel te krijgen, werd de liftmonteur van dienst gebeld. Die bleek nog op vakantie. Gevoelsmatig werd de lift er op slag nog kleiner door. Wat aan- en uittrucs met de stroom later, zette de lift zich uiteindelijk weer in beweging. En kon ik op de begane grond uitstappen. Eindelijk was ik weer vrij man!

Moraal
Moraal van dit verhaal? Wantrouw opdrachtgevers in Gouda met een extreem gevoel voor klantenbinding. Voor je het weet ben je anders gedoemd in september je nieuwjaarswensen al te sms’en. Vanuit een valse lift.  

Ton Broekhuisen  

Reacties zijn gesloten.