Wat mijn advocaat Arie Dul verkeerd deed #informatief

Roem kan gemakkelijk naar je hoofd stijgen. Ik weet daar natuurlijk alles van. Sinds ik binnen een uur drie handtekeningen moest uitdelen. Aan deurwaarders.

Ook Tatjana Liefhebber, wie kent haar wél, heeft moeite met alle aandacht die haar ten deel is gevallen sinds ze zich misdroeg in Oh Oh Tirol. Tijgertje werd gesnapt toen ze in een supermarkt in haar woonplaats Den Haag weer eens vergat af te rekenen.

Op 8 september moet Tijgertje zich bij de rechter melden voor eerdere diefstallen. Haar advocaat Oscar Hammerstein vreest dat ze wel eens voor langere tijd (zes tot twaalf maanden) achter de tralies zou kunnen verdwijnen. Niet in de laatste plaats omdat ze ook al enkele keren is aangehouden voor rijden zonder rijbewijs.

V&D Gouda
Meest opvallend aan dit verhaal: Tijgertje laat zich bijstaan door de beroemde advocaat en grootverdiener Oscar Hammerstein. Van Oscars uurtarief kunnen u en ik een jaar op vakantie. In dit verband denk ik met gemengde gevoelens terug aan de advocaat die mij bijstond in de zaak die V&D Gouda tegen me aanspande.

Etalagepop
Volgens V&D zou ik een etalagepop hebben willen aanranden. Zelf blijf ik beweren dat de etalagepop bovenop me viel na een struikelpartij. De me toegewezen advocaat Arie Dul had nog nooit een zaak gewonnen. Sinds hij mijn verdediging voerde, weet ik ook waarom. Arie eiste voogdijschap over het eventuele kind dat ik bij de etalagepop ’zou kunnen hebben’ verwekt. Ook stelde hij een maximumbedrag aan alimentatie voor.

Vormfout
Uiteindelijk kwam ik – door een vormfout – met de schrik vrij. Dat ik V&D nooit meer in mag, zie ik zelfs als een overwinning.

Reacties zijn gesloten.