Wát nou crisis? Droomkandidaat meldt zich!

"Wat gaat het slecht hè"

Na het ontplofte Catshuis-overleg zien veel politici hun kans schoon om op het pluche te komen. Desnoods om het landsbelang te dienen. Maar vooral om de spotlights op zich gericht te weten.

Soep
Gisteren zag ik op televisie SP-voorman Emile Roemer breed grijnzend in een pan zelfgemaakte soep roeren. Emile, aaibaar als een teddybeer, toonde zich maar wat blij dat we zeven weken lang op niets hebben zitten wachten. Nou op niets: dagelijks liep de staatsschuld er 90 miljoen euro door op.

Grijnstest
Dat Nederland daardoor nog langer doelloos ronddobbert en de crisis ongestoord voort kan woekeren, deert Roemer kennelijk niet. Met dertig virtuele zetels op zak. De grijnstest (steeds harder lachen naarmate het land dieper de afgrond in glijdt) heeft Roemer dus glansrijk doorstaan. Zo gezien kan hij moeiteloos premier worden.

Leider
Nederland heeft echter geen behoefte aan een keukenprins. Nederland smeekt om een échte leider. Een man met visie. Een man die eerst aanpakt. En dan pas begint te zwammen. 

Rambo
Tot mijn onuitsprekelijke blijdschap heeft Nederland zo’n man in huis. Nog beter nieuws: bedoelde Rambo van de Lage Landen stelt zich beschikbaar voor de komende landelijke verkiezingen. Heilig doel: de crisis bezweren.  

Stemadvies
Allemaal stemmen op de charismatische leider van de Partij van de Toekomst dus. Dan kan de economische crisis het schudden!

Reacties zijn gesloten.