Wát nou Urbi & Orbi?

Vandaag (en morgen) vieren we Kerstmis. Iedereen doet dat op zijn eigen manier.

Bezinning
De een gebruikt de kerstdagen voor bezinning. Dat kan nooit kwaad na een jaar hollen. En uitgehold te zijn. De ander wil eindelijk wel weer eens in het grote bed. En benut daartoe de extra vrije tijd om de badkamer af te maken. En de woonkamer af te witten.

Vaak
Mensen vragen me vaak (ik verzin ze waar u bij zit): “Ton, wat is nu de enig juiste manier om Kerstmis te vieren?” Ik antwoord dan altijd: “Waarom vraag je dat nu uitgerekend aan mij. Zie je niet dat ik niets weet?”

Beter
Waarmee ik maar wil zeggen (vermoed ik) dat iedereen ZELF bepaalt hoe hij/zij de kerstdagen viert, doorkomt of overleeft. Zelf vind ik Nick & Simon ook stukken beter dan Urbi & Orbi.

Grapjas
Dat deze partijdige grapjas daar anders over denkt zij hem vergeven. Fijne kerstdagen allemaal!

Reacties zijn gesloten.