Wat vrouwen NIET willen #leerzaam

Wij mannen (ik reken mezelf mee, geen idee waarom) vinden vrouwen in broekrokken niet extreem aantrekkelijk. Maar… in welke kleding worden WIJ meteen bij het grof vuil gezet door het oersterke geslacht? Op voorhand: mijn kledingkast is nu leeg. Het Leger des Heils veinst er blij mee te zijn.

Ik droeg ze in alle denkbare kleuren. En altijd zonder succes. Logisch, want vrouwen walgen van bontgekleurde Hawaii-shirts. Zeker in combinatie met sandalen en witte sportsokken.

Ook helemaal mis: een man in een te strakke zwembroek. Dat je het weet: Dries Roelvink. Vrouwen worden evenmin blij van een string, een openstaand hemd en teenslippers. Geen wonder dat ik nu op de kop af veertig jaar vrijgezel ben.

Gelukkig ben ik niet voor één gat te vangen. Vandaag ben ik te bewonderen zoals ik geboren ben. En morgen? Dan ga ik in het lang!

Reacties zijn gesloten.