Waterkanonterrorist doet snelwegschutter verbleken #informatief

Afgelopen vrijdagmiddag verraste Ivo Opstelten, minister van Veiligheid en Justitie, met zijn hardop uitgesproken twijfels over het bestaan van de snelwegschutter. Al na amper vier weken intensief onderzoek is het de politie duidelijk geworden dat sporen van eventuele kogeltjes chronisch ontbreken. Vanaf nu worden alle steentjes met een opspattend karakter permanent geschaduwd.

Snipperdagen
Toeval of niet: sinds Ivo de geloofwaardigheid van de politie met sonore stem om zeep hielp, is de snelwegschutter zijn snipperdagen aan het opnemen. Zoals dat vaak gaat dook er meteen een copyrat in het gat. Vanmiddag regende het ineens meldingen van verontruste automobilisten. Allemaal zagen ze van de ene op de andere seconde niets meer door hun voorruit.

Wreder
Waar de snelwegschutter autoruiten aan diggelen schiet, gaat de deze zogeheten waterkanonterrorist zo mogelijk nog wreder te werk. Door zijn waterkanon vol op voorruiten te richten, ontneemt hij automobilisten het zicht. Met alle gevolgen van dien, want ruitenwissers zijn volslagen kansloos tegen de fratsen van deze gevaarlijke gek.

Erwtensoep
De politie roept automobilisten op om hun auto al bij de eerste druppels langs de kant te zetten. Piet Paulusma heeft al laten weten vannacht alle gestrande automobilisten op de A1 t/m A17 van erwtensoep te komen voorzien. Waarom Piet dat in een zilvergrijze VW Golf doet is nog onduidelijk.

Reacties zijn gesloten.