Weg met die zijden sokken-burgemeesters #homomeldpunt

Het is ernstig mis met de kwaliteit van burgemeesters in ons land. Even wat foute voorbeelden: graaitante Wilma Verver (inmiddels ex-) burgemeester van Schiedam. Softie Aleid Wolfsen die toestond dat er een homostel in ‘zijn’ stad Utrecht werd weggepest. Wim Cornelis, burgemeester van Gouda maar in zijn hart Ghanees.

Floortje Dessing-gedrag
Wim was vloog de laatste 4 jaar liefst 16 keer naar Ghana. Vanavond vliegt Wim wellicht alweer. Deze keer de laan uit. De gemeenteraad van Gouda gaat hem vanavond aanspreken op zijn Floortje Dessing-gedrag.

Nieuw
Nieuw in dit rijtje is Jozias van Aartsen, burgemeester van Den Haag. Ook Jozef keek de andere kant op toen een homostel in zijn stad werd weggepest.

Gaykrant
Niet toevallig richtte de Gaykrant gisteren een meldpunt voor homopesterijen op. Wat mij betreft gaan we hiermee honderd jaar terug in de tijd. Want dit zou natuurlijk niet nodig mogen zijn.

Tragiek
De tragiek is echter dat dit meldpunt BROODNODIG is. Al een paar uur nadat het nieuwe meldpunt in de lucht was, hadden zich 17 homoseksuele stellen gemeld. Gemene deler: ze worden zo getreiterd dat ze een verhuizing overwegen.

Drive
Duidelijk is daarmee wel dat er in dit land geen plek meer is voor burgemeesters die de drive missen om hun stad te vrijwaren van dit soort excessen. Met zijden sokken aan het roer, hebben laffe wegpesters vrij spel.

Snoeihard
Die laatste groep moet nu razendsnel in kaart worden gebracht. En snoeihard worden aangepakt. Van welke huidskleur ze ook zijn. Simpeler kan IK het niet formuleren.

Reacties zijn gesloten.