Wibi houdt niet van vluchtige avontuurtjes #roddel

Over de geaardheid van pianist Wibi Soerjadi is net zo weinig bekend als die van rekenwonder Mark Rutte. Een verloving tussen beiden blijft dus latent tot de mogelijkheden behoren.

Van vluchtige avontuurtjes houdt Wibi niet. Blijkt uit een recent interview in tijdschrift Grazia. De vraag of hij in is voor onenightstands voorziet Wibi in eerste instantie van een wankel antwoord. Wibi: “Onenightstand? Is dat niet gewoon dat je een mooie avond hebt met iemand? Of is het dat je samen de nacht deelt? Ik weet het eigenlijk niet.”

Na een korte uitleg:”Waar zou ik dat van moeten kennen dan? Ik heb het nog nooit meegemaakt.” Wibi houdt zijn slaapkamerdeur sowieso stevig op slot. “Er is nog nooit iemand in mijn slaapkamer geweest.”

Zelf ben ik, zelfs met witte handschoentjes, een matig pianist. Gelukkig maakt de draaideur in mijn slaapkamer veel goed.

Reacties zijn gesloten.