Wie eet, is verdacht #bussiekomtzo

Nederland is een land van regeltjes. Iedereen baalt daarvan als een stekker. Maar vreemd genoeg komen er steeds meer regels bij.

Ongepast
Ik ben eens een restaurant uitgezet omdat ik onder het driegangendiner naar het toilet ging. De gerant (de man deed me erg aan Piet-Hein Donner denken) beoordeelde die actie als ongepast.

V&D
Gisteren nog ben ik V&D in Gouda uitgezet. Volgens de met een stopwatch uitgeruste manager gebruikte ik de draaideur verkeerd. Ik zou er te lang over gedaan hebben voordat ik de deur van me had afgeschud.

Oost-Duits
Ook bij Connexxion wordt Oost-Duits gedacht. Buspassagiers mogen voortaan geen zelf meegebrachte etenswaren meer in de bus nuttigen. Wie wat wil eten, is aangewezen op door Connexxion geplaatste snoepautomaten.

Kapstok
Geïnspireerd door bovenstaande heeft ook Bordeel KrisKras in Hazerswoude aan de Lek de voorschriften aangescherpt. Bezoekers die hun eigen vrouw meenemen, moeten die aan de kapstok achterlaten. Er hangen automaten in het bordeel met vers vrouwenvlees.

Reacties zijn gesloten.