Wie verlost ons van Jaap de Groot? #smeekbede

De Telegraaf, beter bekend als The Daily Cruijff, komt vandaag met een artikel over de pesterijen waaraan de door Johan Cruijff naar voren geschoven Tscheu La Ling bloot zou worden gesteld.

Voor wie deze partij moddergooien binnen Ajax niet heeft gevolgd: Cruijff ziet in Ling de ideale nieuwe algemeen directeur. DUS moet Ling algemeen directeur worden. Dat is logisch.

Volgens ‘door tegenstanders binnen Ajax’ in de wereld geslingerde geruchten zou Ling over een strafblad beschikken, en stapt Cruijff uit de Raad van Commissarissen als Ling niet als directeur wordt benoemd. Ook zou de (rest van de) Raad van Commissarissen Ling onbetrouwbaar en te licht voor de functie vinden.

Ik heb geen flauw idee wat wel of niet waar is van deze aantijgingen. Het enige dat ik WEL weet, is dat Jaap de Groot, hoofd Telesport, auteur is van genoemd artikel.

Jaap de Cruijff (herstel: de Groot) is al sinds jaar en dag ghostwriter / buikspreekpop / verspreider van het woord van Johan Cruijff. Jaap slaapt in T-shirt met afbeelding van Cruijff. Jaap de Groot IS Johan Cruijff.

Schrijfsels van Jaap de Groot zijn net zo onbetrouwbaar als woorden van Joran van der Sloot. Van Joran zíjn we al verlost. Wie verlost ons van Jaap?

Reacties zijn gesloten.