Wie wil Pier in Scheveningen nóg verder weg laten rotten?

Zee: "Zo. Lekker gegeten"

De laatste keer dat ik op de Pier in Scheveningen was, is me slecht bevallen. Ik kon meteen door naar het Riagg om van mijn depressie af te komen. Het Riagg verwees me abusievelijk door naar Stichting Different. Een succes was dat niet. Ik val nog steeds niet op mannen.

Onderhoud
De familie Van der Valk kocht de Pier in 1991 voor het symbolische bedrag van 1 gulden. Daarbij zou wel voor het onderhoud van de Pier moeten worden zorg gedragen. Een afspraak die zichtbaar niet is nagekomen.

Offerte
Wat de Pier nu moet kosten, is niet bekend. Wel is er al een offerte binnen. De Haagse beroepssloper Gerrit Klomp wil de Pier teruggeven aan de zee. Voor 3 miljoen euro klaart hij die klus. Gerrit: “’Ik hoop wel dat ik morgen al aan de gang kan. Anders grijp ik naast mijn geld. De zee ligt niet stil.”

Reacties zijn gesloten.