Wie wil Ton Broekhuisen verbaal te lijf? #wapenvergunningen

Een paar weken geleden schreef ik in Metro een column over wapenvergunningen. Ik vind dat burgers geen wapens thuis mogen hebben. Dus werd de titel van mijn column Alle schietverenigingen nu opdoeken. Ruim honderd – overwegend woedende – reacties werden mijn deel. Ik had dus kennelijk een gevoelige snaar geraakt. In alle oprechtheid: dat doe ik altijd met liefde.

Debat op 2
Het discussieprogramma Rondom 10 gaat per september 2011 door onder de naam Debat op 2. Zie onderstaand persbericht van 20 mei 2011

Debat op 2 opvolger Rondom 10
Het nieuwe discussieprogramma van de NCRV en de KRO dat in september van start gaat heet Debat op 2, zo meldt het NCRV-programma Lunch! Het komt in de plaats van de programmatitels Rondom 10 en In de schaduw van het nieuws. In Debat op 2 wordt discussie gevoerd over actuele thema’s die de burger raken. Het programma wil een spiegel zijn van de maatschappij en gaat over dilemma’s waarvoor mensen zich gesteld zien. Vooral betrokken burgers komen aan het woord. NCRV-presentator Ghislaine Plag en KRO-presentator Arie Boomsma wisselen om de week de presentatieklus af. Debat op 2 zal wekelijks live worden uitgezonden vanuit het Geldmuseum in Utrecht op zaterdagavond op Nederland 2.

Zaterdagavond
Zaterdagavond aanstaande (20 augustus 2011) zijn de laatste twee proefopnamen. Eentje onder leiding van presentator Arie ’Good Looking’ Boomsma. En eentje onder leiding van Ghislaine Plag. Ik ben gevraagd om in beide proefuitzendingen mee te discussiëren. Hierbij roep ik brievenschrijvers die het me oneens waren/zijn dat schietclubs moeten worden verboden op om het verbale duel met me aan te gaan.

Onder de grond
Ook anderen die mij verbaal onder de grond willen stoppen, roep ik op om te reageren. De redactie van Debat op 2 is van mijn initiatief op de hoogte. In eerste instantie gaat het om 1 opponent. Andere voor- en tegenstanders zijn al geregeld. Er staan tankwagens jodium klaar. En ja, dat laatste was wél een geintje. Of u in aamerking komt voor 1 of 2 proefafleveringen, bepaalt de redactie van Debat op 2.

DOEN!!
De opnames zijn zaterdagavond in het Geldmuseum in Utrecht. Aanvang vanaf 18.30 uur. Ik zorg voor nadere informatie.
Ik zie uw mail met motivatie graag tegemoet. Mijn e-mailadres is: ton@tonbroek.nl
Ik zeg: DOEN!!

Reacties zijn gesloten.