WK meten met twee maten nadert climax

"Enig idee waar het doel van de tegenpartij is?"

Als ík twee kilometer per uur te hard step, krijg ik een boete.

Hand
Ook heeft het me eens heel wat overredingskracht gekost om de kribbige politieagente ervan te overtuigen dat haar proces verbaal onterecht was. Automobilisten hóeven hun hand niet uit te steken als ze rechtsaf slaan.

Vuurpijlen
Afgelopen vrijdag was het weer raak. Ik vroeg een politieagent de weg. Maar hij wilde me alleen te woord staan als ik mijn identiteitsbewijs kon tonen. Enfin: ik steek al dagen vuurpijlen af. En sterf inmiddels van de honger.

Voetbal
Nu hoor ik u brommen: word toch orthodox joods! In mijn geval is dat echter geen optie. Ik voetbal zaterdags. Zonder kompas ga ik het veld niet eens op.

Reacties zijn gesloten.