Wolter Kroes duikt helaas weer op #riooljournalistiek

Al kan niet iedereen daar even goed mee omgaan: we leven in land waar vrije meningsuiting met gulden letters wordt geschreven. En ja, daar kan ik goed mee leven.

Smaken
Minder prettig is dat we er ook verschillende smaken op na mogen houden. Dat leidt onherroepelijk tot excessen. Ik wil het graag met u over Wolter Kroes (wie kent hem wél) hebben.

Onderzettertje
Vandaag presenteerde Wolter zijn zoveelste zilveren onderzettertje. Deze keer noemde hij de cd Tussen Jou En Mij. En dat is precies wat ik op deze nieuwe oprisping van Wolter tegen heb: er zit ergens een lek. Hij valt U en Mij ermee lastig.

Duikpak
Toch leek deze dag goed voor mij af te lopen. Wolter had er namelijk voor gekozen om Tussen Jou en Mij spectaculair te presenteren. Namelijk onder water. In een duikpak. In het Dolfinarium in Harderwijk.

Geld
In het héél kort: Wolter kwam na enige tijd weer ‘gewoon’ boven water. Momenteel ben ik aan het uitzoeken wat er met het geld is gebeurd dat ik naar het Dolfinarium heb overgemaakt voor drie reuzenhaaien.

Reacties zijn gesloten.