Wordt Bertje Dorenbos op zijn wenken bediend? #eng

Op dit blog heb ik u al kennis laten maken met Bert Dorenbos, oud-voorzitter van de EO en tegenwoordig hopman van de fundamentalistische christelijke sekte Schreeuw om Leven.

Brievenbussen
Deze stichting misdroeg zich onder meer al door plastic foetussen door onze brievenbussen te laten glijden. Logisch als je tegen abortus bent. Bah.

Kruistocht
Bertje is een kruistocht begonnen tegen (zelfs flarden) vrouwelijk bloot. Momenteel maakt hij zich druk om billboards met douchende Axe-meisjes. Bertje vindt de dames te bloot. Zijn vrouw staat immers in een duikpakkini onder de douche.

Pukkelpop
Bertje baarde ook opzien door zijn uitspraken dat het drama op Pukkelpop 2011 (plotseling noodweer kostte vijf festivalgangers het leven en er waren tientallen gewonden) een straf van God was. Bertje stelde dat drugs, porno, liederlijkheid en criminaliteit verweven zijn met ‘die hele popcultuur’. Vandaar.

Brand
Na een brand staat het monumentale gebouw in waarin de K.B. Hallen gevestigd zijn (Kopenhagen) op instorten. De brand in dit immense complex ontstond tijdens de opbouw van een erotiekbeurs. Enkele standhouders liepen rookvergiftiging op.

Waarschuwing
Gek misschien, maar ik moest meteen aan Bertje denken. Ik ga even voor u opzoeken of Bertje deze brand claimt. Als zoveelste waarschuwing. Bertje heeft namelijk een machtige handlanger. Die net zo bekrompen denkt. Volgens Bertje. Gelukkig spoort Bertje niet. WEL is hij doodeng.

Reacties zijn gesloten.