Yolanthe: geboren pechvogel

Het zit Yolanthe Sneijder-Cabau ook niet mee. Steeds al ze eens wat aandacht wil besteden aan haar voetballende kabouter Wesley, doemen er weer kansen op die ze onmogelijk aan zich voorbij kan laten gaan.

Blikopener
Zo ook nu weer. Yolanthe was net bezig om zich in de gebruiksaanwijzing van een blikopener te verdiepen, toen ze een telefoontje uit Hollywood kreeg. Het Amerikaanse bureau CAA hing aan de lijn.CAA heeft onder meer B-persoonlijkheden als Oprah Winfrey, Brad Pitt en George Clooney onder contract. Door Yolanthe in te lijven, wil CAA zichzelf eindelijk eens góed op de kaart zetten.

Pizza
Yolanthe stapte met frisse tegenzin in het eerste de beste vliegtuig. “Ik had zo graag willen koken voor mijn Wes. Maar ik kreeg die klote doperwtjes niet uit het blik. Bovendien kon ik geen taxi krijgen van het fornuis naar het diepvriesvak van mijn koelkast. Dus pizza viel ook al af.”

Lot
“Ik baal natuurlijk ook wel eens dat andere wél talentvolle vrouwen ongestoord hun werk in de supermarkt of op kantoor kunnen blijven doen. Maar dit is kennelijk mijn lot. Wat Hollywood precies voor me in petto heeft, zal de tijd leren. Wes staat centraal in mijn leven. Ik leef voor hém.”

Reacties zijn gesloten.