Zachte heelmeesters maken stinkende wonden #opinie

Wie – net als ik – gisteravond de beelden heeft gezien van Opsporing Verzocht, weet het zeker: we zijn weer terug naar af. We wonen weer in de jungle. Het boevengilde regeert met harde hand.

Duivel
Er is nog maar één recht van toepassing: het recht van de sterkste. Het regent inmiddels excessen. Van 85-jarige vrouwen die worden verkracht tot juweliers die het licht uit de ogen wordt geslagen. De duivel bestaat écht.

Travellers
Na de invasie ‘ongeregeld’ uit de Balkanlanden worden we inmiddels overspoeld met de zogeheten Travellers uit Ierland. Gewetenloze rondtrekkende slavendrijvers die hier vrijuit hun malifide slag kunnen slaan.

Vietnamezen
Er is ook nog een peloton Vietnamezen onderweg om de wiethandel hier in banen te leiden. Herstel: om het aantal liquidaties in deze groene branche naar grote hoogten te stuwen.

Snorscooters
En wij? Wij denken dat de politie wel ingrijpt! Maar de politie geeft prominent niet thuis. Die heeft het immers veel te druk met bijvoorbeeld snorscooters controleren. Want stel je voor dat een scooter 28 km per uur gaat. Waar 25 kilometer per uur is toegestaan.

Vrij spel
Ook gaat er natuurlijk veel mankracht zitten in het vangen van benzinedieven. Dat gewetenloze oplichters, plunderaars, verkrachters, raddraaiers en ander tuig van de richel vrij spel hebben, is dan maar jammer. Is de houding die de politie uitstraalt.

Zutphen
Dat klootmongolen daardoor de baas op straat zijn, bewijst het volgende bericht. Tijdens de Sinterklaasintocht in het pittoreske Zutphen zullen dit jaar geen vrouwelijke Zwarte Pieten strooien.

Sterke mannen
De reden? De Zwarte Pieten worden tijdens het uitdelen van pepernoten steeds nadrukkelijker en hardhandiger lastig gevallen. De organisatie kiest er daarom voor om grote en sterke mannen te rekruteren voor de rol van Zwarte Piet. Ongelofelijk, ja.

Signaal
Bovenstaande is het zoveelste bewijs van waar oeverloze tolerantie toe leidt. Het signaal dat je je in dit land ongestraft kunt misdragen, is gretig opgepikt. Zachte heelmeesters maken stinkende wonden.

Reacties zijn gesloten.