Lebara: 8 weken om verzoek nummerbehoud te honoreren

Breekijzer

Van juni 2013 tot juli 2016 was ik (drie jaar lang dus) voor Metro actief als breekijzer voor consumentenklachten. In de kern kwam het erop neer dat ik bedrijven en organisaties een herkansing bood om alsnog met een oplossing op de proppen te komen. Niet toevallig heette de consumentenrubriek daarom Van Klacht Naar Pluim? Hierbij het digitale dossier van Van Klacht Naar Pluim? in Metro.

Metro

Omdat Pluimen (waarvoor ik sinds juli 2016 als copywriter actief ben) na drie jaar stopte met sponsoren van de rubriek Van Klacht Naar Pluim?, trok Metro de stekker uit de rubriek. Gezien de vele opgeloste klachten (allemaal solowerk door ondergetekende) was dat geen voorbeeldige zet. Preciezer: de formule van deze consumentenrubriek is zo sterk dat ik de domeinnaam vanklachtnaarpluim.nl heb vastgelegd. Niet in de laatste plaats om te bewijzen dat ik ook klachten kan helpen oplossen zonder dat er een krant als Metro aan verbonden is. Na wat testcases blijkt dat ook daadwerkelijk zo te zijn.

Lebara

Ook al omdat ik onveranderd verzoeken van ‘bungelende’ consumenten krijg om bij te springen, ga ik – op regelmatige basis – het breekijzer weer ter hand nemen. Ook via deze site klachtvandeweek.nl Andere mogelijkheden ga ik nog bekijken. Ik trap af met een (nu opgeloste) klacht over nummerbehoud bij Lebara. Inclusief het traject dat naar de oplossing leidde.

SPOTLIGHTS OP JE KLACHT?
Heb jij ook een klacht waar maar geen oplossing voor komt? Ook niet nadat je er zelf alles aan hebt gedaan om een bevredigende oplossing uit het vuur te slepen? Sein me dan in via mijn e-mailadres ton@tonbroek.nl Bij selectie van je klacht, neem ik contact met je op!

Mobile & Tablets

Reacties zijn gesloten.