Allergisch voor drammers

Hoe het precies is gekomen, weet ik eigenlijk niet. Ik stond erbij. En keek ernaar. Zeg maar. Waardoor ik nu in allerlei richtingen word gemanoeuvreerd.

Dan heb ik het over: Zwarte Piet wordt #circa Witte Piet, over vleeseters die niet eens zo langzaam dezelfde strafexpeditie tegemoet gaan als rokers (alleen dode rokers / vleeseters zijn acceptabel). In dit verband: ik maak zelf wel uit wat ik in mijn keel stop. En laat me niets door mijn strot duwen.

En zo zijn er meer van dit soort gedecideerde stromingen. Waarbij ik er voor het gemak maar even van uitga dat de dwingende maatregelen die de overheid ons nu oplegt van tijdelijke (corona)aard zijn.

Voor de goede orde: ik zeg niet dat veranderingen ongewenst zijn. Want andere tijden. Nieuwe inzichten. Maar ik ben allergisch voor gedram. En dus drammers. Van welke stroming dan ook. Ik ben mans genoeg om mijn eigen keuzes te maken. In het tempo dat bij me past. Wil ik de wereld hierbij graag laten weten.

Take care!

Ton Broekhuisen

Reacties zijn gesloten.