Elektricien komt niet opdagen (en verliest ambassadeur)

Wekker

Vanmorgen (woensdag 20 november) ging de wekker om 07.15 uur af. Want de elektricien zou hier om 08.00 uur op de stoep staan om twee stroomklusjes te fixen. Om het de man wat makkelijker te maken, heb ik rond 07.45 uur  m’n (naast ons huis geparkeerde) auto op de grote parkeerplaats gezet. Om ruimte te maken voor zijn werkbusje. Oh ja, voor het zover was, moest ik de autoruiten van m’n auto eerst nog van een ijslaagje ontdoen.

Lichte irritatie

Toen het halfnegen was, en ik nog steeds geen elektricien had gezien, voelde ik een lichte irritatie opkomen.  De koffie en ik stonden immers al een tijdje klaar. Dus waar bleef die elektricien nou toch? Om 09.15 uur heb ik hem toch maar even gebeld. Gelukkig maar anders had ik nu nog steeds op hem zitten wachten. Nu kreeg ik te horen “dat er een storing tussendoor gekomen was” en “dat hij mijn telefoonnummer niet meer wist. Zodat hij me niet in had kunnen seinen.”

Ambassadeur verloren

Om het verhaal kort te houden: ik heb de beste man grommend verteld dat ik wel een echte elektricien zoek. Eentje die zijn afspraken nakomt. En klanten niet het gevoel geeft, dat ze er niet toe doen. Omdat het niet mijn missie is om kleinere bedrijven te doen omvallen, laat ik naam en woonplaats van deze elektricien bewust weg. Maar dat hij in mij een ambassadeur voor zijn toko heeft verloren, zal geen verrassing zijn.

Ton Broekhuisen #KlachtenKoning

 

 

 

 

 

 

Reacties zijn gesloten.