Klachten over huren

klachten over huren

Klachten & Zo!

In Klachten & Zo! blogt Ton Broekhuisen over klachten en alles wat daar mee te maken heeft.

Klachten over huren

Over Klachten & Zo! gesproken: regelmatig komen hier klachten binnen van huurders over hun woningbouwvereniging. Vaak gaat het over geluidsoverlast. Gemene deler: veel verder dan pappen en nathouden komen de meeste woningbouwvereniging niet. Is mijn stellige indruk.

Spotlights

Nee, ook ik kan niet 1, 2, 3 voor een oplossing zorgen als je klachten hebt over huren van een woning. Wél kan ik zorgen voor spotlights op de klacht! Altijd gebaseerd op het journalistieke principe hoor en wederhoor. Want ik laat me niet voor karretjes spannen.

Noodkreet

Ben je ervan overtuigd dat jouw klacht over je huuromstandigheden terecht is? En heb je er zelf alles aan gedaan om je woningbouwvereniging duidelijk te maken dat de situatie onhoudbaar is? Zonder ook maar enig resultaat? Richt je noodkreet dan aan mij. Ik sein je in als je klacht in behandeling wordt genomen.

Reacties zijn gesloten.