Schouderklopje voor klantvriendelijk Mulder’s Cleaning #Boskoop

Wie mijn stukkies leest, ik schrijf er nogal wat, zal het niet zijn ontgaan: kritische noten ga ik nooit uit de weg. Bewees ik ruimschoots in mijn jaren als columnist en breekijzer bij Metro.  Gelukkig deel ik met hetzelfde gemak schouderklopjes uit. Gelukkig, want een beter antigif tegen verzuring is ondenkbaar.

Mulder’s Cleaning

Om te illustreren hoe makkelijk het is om een klantvriendelijk bedrijf, of een bevlogen buurtwerker of verzin het zelf maar, van een schouderklopje te voorzien, trap ik zelf maar even laagdrempelig af. Ja, leuk voor het bedrijf in kwestie: Mulder’s Cleaning uit Boskoop. Maar ook fijn voor mezelf. Want ik knap er altijd flink van op als ik een compliment uit mag delen. Probeer het ook eens zou ik zeggen. Preciezer: sein me in. Dan slinger ik je schouderklopje de wereld in.

Osmosewater

Afgelopen maandag meldde de glazenwasser zich hier. Omdat ik zelf rond het huis bezig was, spraken we af dat hij deze keer alleen de achterkant van het huis (schuifpui, ramen beneden en boven) zou doen. Toen de glazenwasser weer vertrok vroeg, ik hem of hij nog terugkwam met de wisser. Want het was me opgevallen dat hij de ruiten alleen had natgespoten. Met een borstel aan een stang mét lange slang. Kennelijk lig ik al een tijdje onder een steen. Want de glazenwasser legde me uit dat er tegenwoordig special water (osmosewater) wordt gebruikt. Dat streeploos opdroogt. Domme, domme Ton.

Osmosewater
Na me in osmosewater te hebben verdiept, heb ik de volgende dag toch nog maar even contact gezocht met Mulder’s Cleaning. Met de mededeling dat ik osmosewater een prachtuitvinding vind. Maar dat er wel degelijk strepen en dergelijke achter waren gebleven.  Ter kennisgeving. Niet als klacht.

Stralend
Al de volgende dag kwam de glazenwasser terug om de boel nog eens even goed onder handen te nemen. Gratis en voor niets voor het genoemde deel. Fluitend. Stralend. Deze keer met gewoon water en een wisser.  Met een puik resultaat. Een welverdiend schouderklopje dus voor Mulder’s Cleaning.

Ook een schouderklopje uitdelen?
Licht kort toe waarom het betreffende bedrijf (of vrijwilliger #etc) in aanmerking komt voor een Vorstelijk Schouderklopje. Bij selectie van jouw nominatie schrijft KlantenKoning er een blogje over. Waar het  betreffende bedrijf dan zijn voordeel mee kan doen via social media (bijvoorbeeld).
Mail je nominaties naar KlachtenKoning.

Reacties zijn gesloten.