Seats and Sofas benut herkansing wél voorbeeldig

klacht over Seats and Sofas

Klacht over Seats and Sofas

Dan Aardema (Hoofddorp) koopt april 2014 een nieuw bankstel (kleur cream, type Lucca, 3-zitsbank en 2-zitsbank) bij Seats and Sofas in Mijdrecht. Augustus 2014 wordt het nieuwe bankstel afgeleverd. Dan: “Helaas vol schaaf- en olieplekken. Ik heb Seats and Sofas daarover ingeseind. De banken zijn toen direct teruggenomen. Het nieuw bestelde bankstel stond eind februari 2015 voor ons klaar. In verband met een verbouwing van onze woonkamer in mei / juni hebben we de banken begin juli opgehaald. In plaats van cream is het bankstel geel / zandkleurig. We hebben dit meteen gemeld. We zijn meerdere keren bij Seats and Sofas in Mijdrecht langs geweest. Maar een oplossing leverde dat niet op. De banken hebben thuis drie weken in de verpakking gestaan. In de hoop dat ze nog terug konden. Uiteindelijk heb ik de verpakking er maar vanaf gehaald. Maar de bankkleur past totaal niet bij onze inrichting. In feite hebben we dit geld dus in het water gegooid. Help ons alsjeblieft met deze klacht over Seats and Sofas.”

Contact met Seats and Sofas

We prikken deze klacht in het hart van Seats and Sofas. Dat levert al dezelfde dag een eerste reactie op. Strekking: we gaan kijken of er een oplossing mogelijk is. Dat blijkt zo te zijn. Trefwoord: coulance. Na nog wat correspondentie, zoeken Dan en zijn vrouw 20 augustus een nieuw, duurder bankstel uit in het Seats and Sofas-filiaal in Alkmaar. Tegen een scherpe prijs en met slechts € 300 bijbetaling kiezen ze voor een zwart bankstel (type: Stereo). Dan: “We zijn enorm blij met deze mooie oplossing. De nieuwe banken worden verwacht in december. We mogen in de tussentijd de huidige banken gebruiken. Pluim voor Seats and Sofas!”

Reactie Seats and Sofas

“We zijn erg blij dat de heer Aardema zeer tevreden is over de oplossing die we hebben aangeboden.”

Juryrapport
Fijn natuurlijk dat er alsnog een puike oplossing uit de bus is gerold. Vorstelijk Schouderklopje voor Seats and Sofas voor het snelle en constructieve schakelen met deze rubriek.

Klacht melden?
Ook een klacht over Seats and Sofas die om een oplossing smeekt? Of heb je een andere (consumenten)klacht die je nachtrust kost?  [maxbutton id=”1″ ] Lees hier eerst de voorwaarden.

Reacties zijn gesloten.